ZŠ Leandra Čecha NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ

Informace k organizaci posledních týdnů školního roku

07.06.2016 20:42

1. Po prvních zkušenostech s příchody a odchody zadním vchodem došlo k následující úpravě: Žáci přícházejí a odcházejí stále zadním vchodem ze Sportovní ulice. Rodiče, kteří si jdou vyzvednou děti do školní družiny, musejí přijít hlavním vchodem, ke kterému se dostanou tak, že obejdou celou budovu školní jídelny a po štěrkem vysypané cestě se dostanou k hlavnímu vchodu, kde zazvoní na vychovatelku ŠD.

2. 23. června bude dětem předáno vysvědčení. Provoz školní družiny je od 6:00 do 12:00. Oběd bude vydáván zřejmě v 10 hodin. (ještě upřesníme) Vyplňte prosím lístky, které děti dostaly a odevzdejte v ŠD co nejdříve.

3. 24. června jdeme s přihlášenými dětmi na celodenní výlet nazvaný AŽ NA VRCHOLKY HOR. Školní družina je v provozu od 7:00 do 15:00, všechny přihlášené děti se do družiny dostaví nejpozději v 8:00.

Odchod: 8:30 ze školy

Návrat: 14:00 ke škole

S sebou: vhodné oblečení a obuv, batoh na záda (žádnou tašku přes rameno!), v batohu sbalenou pláštěnku, 2 kusy ovoce nebo zeleniny, 2 sušenky (taranka, Brumík apod., rozhodně NE čokoládu), větší svačina místo oběda, lahev s pitím (NE kofolu, coca-colu), papírové kapesníčky, 20 Kč

4. K docházce do ŠD na dny od 27. do 30. června bylo přihlášeno 15 dětí, což je minimální počet. Prosíme rodiče těchto dětí, aby vyplnili závaznou přihlášku a co nejdříve odevzdali v ŠD.