ZŠ Leandra Čecha NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ

BINGO!

22.01.2018 10:20

Na čtvrtek 18. ledna si vychovatelky školní družiny pozvaly rodiče. Nešlo o žádné konzultace, paní vychovatelky pro rodiče i děti připravily podvečer plný tvoření, zvuků, chutí a vůní. Rodiče si mohly s dětmi vyzkoušet něco málo z toho, co dělají děti během zájmových činností. Vyrobili si společně malý hudební nástroj kazoo, museli vzít do ruky i jehlu a nit při tvorbě domečku, připravili si toust dle vlastní chuti a procvičili svoje pátrací schopnosti při hledání slov chybějících v básničce.

                Na závěr všichni trochu podlehli hazardu. Vyplnili si výherní tiket binga, a pak jen napjatě čekali a škrtali čísla. Hlavní výhrou v Bingu totiž byla velká čokoláda. Nečekali dlouho, protože po šesti tazích už byli známi vítězové! Paní vychovatelky prohledaly šuplíčky, našly další sladkosti a mohlo se losovat dál. Mezi losováním zbyl čas i na trochu hudby. Děti využily svoje nové hudební nástroje a zazpívaly a zahráli rodičům písničku.

Když byly všechny sladkosti rozdány, nezbylo nic jiného než jít domů. I když do družiny přišlo jen několik málo rodin, strávily tu příjemný podvečer a všichni se už těší na další setkání. 

www.facebook.com/pg/%C5%A0koln%C3%AD-dru%C5%BEina-Z%C5%A0-Leandra-%C4%8Cecha-NMNM-1487714928189393/photos/?tab=album&album_id=1775534572740759